Üçtepe İlkokulu

Vizyon: Teknolojinin yeniliklerine ayak uydurmaya çalışan ve teknolojiden azami ölçüde yararlanan; sürekli okuyan, inceleyen, kendini yenileyen araştıran, ufku geniş olan, ideallerini gerçekleştirmeye çalışan gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerin “Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri” doğrultusunda bilime ve akla dayalı eğitim-öğretim ortamında bir üst öğrenime ve hayata hazırlandığı; tüm okul personeli, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bölgede her konuda nitelikli bir okul olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin kendilerine olan güvenlerini sağlayarak,kendi sorumluluklarını bilen,geliştiren, kültürlü, bilgili ve kendisine güvenen; vatanına, Cumhuriyetine, örf ve adetlerine sahip çıkan gençler olarak yetiştirmek, öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve geleceğe hazırlamak için bir ekip olarak varız.

Başarılar: *Bu Benim Eserim Proje yarışmasında Fen ve Teknoloji Öğretmenimiz Hülya SUSEVEN rehberliğinde 2 Projemiz 7-8-9-10 Nisan 2014 tarihlerinde Mersin Bölge sergisinde sergilenmiştir..

Saatler: 08.30-15.10
Isınma: Klima ve Soba
Bağlantı: ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(322)8952139

WEB - https://imamogluuctepeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÜÇTEPE MAH. 1337 SK. ÜÇTEPE ILKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO: 2 İMAMOĞLU / ADANA

Yerleşim Yeri - Üçtepe Köyü İMAMOĞLU / ADANA

Ulaşım Öğretmenler kendi imkanları ile Kozan,Adana ve İmamoğlundan gidiş geliş yapabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık 55 Km İlçe Merkezine Uzaklık 22 Km